LD-Agro Mg Navigator V2

Aveți o incertitudine în ceea ce privește aliniamentele fără a utiliza un GPS pentru ghidare? Vă deranjează greșurile și suprapunerile în timpul aplicării erbicidelor sau al îngrășămintelor? Avem soluția! Alegeți cel mai căutat GPS de pe piată Mg Navigator V2!!!

V2_farmer-girl2- Un GPS profesional pentru ghidare, cu o durată foarte lungă și protecție anti praf!!!

- Dispaly "Touchscreen" de 7 " pentru o vizibilitate foarte bună, pentru a evita înțepenirea sau stricarea butoanelor!

- Receptor GPS de 4 Hz (preia 4 semnale/secundă), care permite o precizie de 0-25 cm!

- Semnalele sunt preluate de pe satelitul american GPS, rusesc GLONASS și staleitul liber EGNOS . Toate aceste semnale sunt GRATUITE.

- Măsurare perfectă a suprafețelor, busolă digitală, afișare viteză de deplasare.

- O funcție foare importată al acestui GPS este afișarea preventivă pe ecran care secțiuni vor trebuii închise pentru a evita suprapunerea!!!

- Calcularea instantă a hectarelor, suprapunerilor și a greșurilor.

- Semnalizare acustică și optică al obsacolelor și al conturului suprafeței.

Doriți să faceți o pulverizarea sau o fertilizare mai eficientă? Doriți să rămâneți cu mai mulți bani în buzunar?

Și Dumveavostră puteți avea problema să administrați în exces erbicidele sau îngrășămintele foarte scumpe fără să utilizați Mg Navigator V2!!! Și nici nu mai vorbim despre costul utilajelor sau despre munca Dumneavoastră. Cu ajutorul Mg Navigator V2 puteți uita de costuri suplimentare și de ore supimentare de lucru!!!

Prin utilizarea Mg Navigator V2 puteți evita suprapunerile la toate lucrările care vă dadeau bataie de cap!! O investiție mică și cu un GPS bun puteți econonisii mult pentru buzunarul Dumneavoasra!

GPS-ul care vă ajută la efectuarea unei lucrări precise și rapide de asemenea vă poate economisii și bani?

LD-Agro_Mg_Navigator_V2_guiding_system_in_useCu ajutorul aparatului LD Agro Mg Navigator V2 se scurtează timpul necesar al efectuării unei lucrări. Cu ajutorul GPS-ului pentru agricultură nu mai aveți cantități de îngrășământ risipite, dispar dungile cu buruieni, se reduc costurile inutile de materiale ( erbicide, îngrășăminte și combustibil), nu există nici o bandă cu buruieni, se reduc costurile de materiale (la pesticide, îngrășăminte, motorină), astfel încât profitul Dumneavoastră va crește!

Astfel încât puteți avea un control de calcul mult mai bun asupra materialelor folosite. Pe Display-ul aparatului LD-Agro Mg Navigator V2 puteți vedea permanent care este suprafața rămasă nelucrată, de asemenea aveți posibilitatea de a salva pentru a putea continua mai târziu lucrarea pe aceleași linii de ghidare, sau încărcate într-un calculator pentru a vedea datele acolo!


Doriți ca nici la întoarcere să nu dublați suprafața lucrată? Doriți să controlați secțiunile mașinii de erbicidat dupa un GPS?

virtualis_szakaszolasCu ajutorul LD-Agro - Mg Navigator V2 acest lucru poate fii îndeplinit! Daca ajungeti pe o suprafață deja stropită, pe Display-ul aparatului o să apară care secțiuni trebuiesc închise pe rampa utilajului. Cu această funcție puteți să economisiți și mai multă substanță!

Sunteți preocupat de intensitatea semnalului GPS și precizie? Să nu fiți!

LD-Agro_Mg_Navigator_V2_guiding_system_U-Blox_GPS_AntennaReceptorul Mg GeoX4 V2 Navi GPS funcționează cu corecturi gratuit in timp real DGPS / SBAS (WAAS, EGNOS, MSAS, Gagan). Aparatul va indica viteza de delasare, numarul de sateliți și intensitatea semanului! Valoarea HDOP permite un reglaj fin al semnalelor GPS.

O caracteristică unică al acestui aparat este calibrarea semnalelor GPS cu ajutorul u-blox -ului performanță care poate fi comparată cu cea a unei baze de receptie. Ve-ti putea utiliza acest dispozitiv cu o precizie foarte mare! Dispozitivul va indica cu o înaltă precizie, grafic, numerar, prin săgeți și prin leduri abaterile de la liniile indicate de dispozitiv. Doriți să utulizați aparatul și pentru alt ceva?

Măsurați suprafețe cu ajutorul MG Navigator V2!

Dispozitivul este capabil să măsoare suprafețe cu o foarte mare precizie! Măsoară suprafața în hectare, suprafața parcelară, indică numeric suprafața rămasă ne lucrată și sau suprafața încălecată. Aceste date de pot salva atât în memoria dispozitivului cât și pe un stick USB, iar ulterior se pot vizualiza sau salva și pe un calculator. Dispozitivul utilizează formatul klm de la Google, astfel încât datele și forma parcelelor se pot vizualiza si pe un calculator. Dispozitivul de Lightbar utilizează formatul de fișier Google KML, astfel încât să puteți vedea forma și detaliile consiliului ecranului computerului, de asemenea. De asemenea puteți crea hărți operaționale! Doriți să imprimați datele pe hârtie?

Cadou program de cartografie LD – Agro MAP Agro pentru toți cumpăratorii Mg Navigator V2!

Agro-Map_ENCu toate dispozitivele vândute vă oferim cadou programul de catrografie propriu creat de noi. Cu ajutorul acestui program de cartografiere prin utilizarea unui calculator sau laptop puteți obține informații suplimentare cu privire la activitatea desfășurată. Software-ul vă ajută la vizualizarea zonelor suprapuse sau nelucrate pe computerului Dvs ! Pe lângă date mai pot fi vizualizate și diferite statistici, mai mult de atât puteți crea rapoarte de lucru pentru parcele, lucru care vă este foarte util în cazul prestărilor de servicii.

Programul este disponibil doar pentru posesorii de dispozitive LD-Agro! Descărcați aplicația imediat după achiziția dispozitivului pentru a vă bucura cât mai repede de beneficiile ofertite cadou! Disponibilitatea programului: http://www.agrogazda.hu/letöltések.html

Dispozitivul Mg Navigator V2, cel mai ușor de utilizat!

Acest dispozitiv este foarte ușor de utilizat și de montat pe orice tip de utilaj datorită sistemului de fixare masiv! În doar cinci minute vă obișnuiți cu sistemul de lucru! Poate semnala preventiv obstacole, contur parcele și puteți stoca date și rapoarte de lucru in memoria dispozitivului. Parcelele se pot descărca pe calculator sau laptop, după care puteți să le poziționați pe hata gratuită GoogleEarth. Astfel dispozitivul LD-Agro Mg Navigator V2 va fi partenerul dumneavoastră de încredere pentru o durată foarte lungă!

Doriți să utilizați un GPS indiferent de circumstanțe?

LD-Agro_Mg_Navigator_V2_guiding_system_nightCu dispozitivul LD- Agro Mg Navigator V2 indiferent de condiții: ceață, întuveric sau praf liniile Dvs. de ghidaare vor fii precise!

Cu ajutorul LD-Agro Mg Navigator V2 puteți lucra cu încredere în orice fel de condiții meteorologice!

Opțional pentru Mg Navigator V2, camera pentru marșalier, care vă poate protejea de asemenea și de pagubele materiale!

0-tolatókamera-psdUtilizarea camerei de mers înapoi este de asemenea foarte ulilă, deoarece în manevrele de mers înapoi vizibilitatea fiind redusă poate fi în spatele Dvs un alt tractor, utilaj, copac sau stâlp. Costurile de reparații al unui utilaj agricol sunt costisitoare! Cu ajutorul camerei atașate la dispozitivul MG Navigator V2 aveți vizibilitate maximă în spatele Dvs! Nu lăsați ca banii Dvs. să meargă pe cheltuieli care pot fi evitate, mai bine utilizați camera de marșalier!

Montajul este rapid și simplu de utilizat, se poate utilza chiar și în timpul mersului inainte. Pentru pornire sau oprire nu trebuie decât să apăsați pe butonul de pe dispozitiv. La dispozitivul LD-Agro Mg Navigator V2 se pot atașa chiar și două camere. Dispozitivul echipat cu două camere, nu numai la manevre de mers înapoi, chiar și la o combină se poate monta pe ciclonul de descăracre pentru a supraveghea fluxul de descărcare.

Receptorul dispozitivului Mg Navigator V2 recepționează de asemenea și semnalele de la satelitul rusesc GLONASS!

Conținutul cutiei LD-Agro Mg Navigator V2:

- Dispozitiv LD Agro-Mg Navigator V2 - Încărcător 220V
- Receptor GPS 50 canale (GPS, EGNOS, GLONASS) - Cablu de sincronizare USB
- Suport dispozitiv - Manual de utilizare
- 12V cablu de alimentare - Program de cartografie cadou LD Agro-MAP (Descărcați)

Nesigur de alegerea corectă al unui GPS?

Dispozitivul LD Agro Mg Navigator V2 vă oferă tot ceea ce este mai bun din toate punctele de vedere! Înscrie-te acum și alătură-te de cei peste o mie de fermieri mulțumiți care folosesc deja LD-Agro Mg Navigator V2 LIGHTBAR!